Vila Marina 2 studios

VILA MARINA 2 se nalazi u centralnom delu Lassi-ja, nedaleko od glavnog puta koji prolazi duž Lassija. Veoma lepa kuća sa prelepim dvorištem i parkingom. U neposrednoj blizini Vile Marina 2 je hotel Lorenco kao i Hotel Mediteran, a prelepa plaža Makris Gialos se nalazi na oko 600 m. U neposrednoj blizini Vile Marina 2 se nalazi supermarket, kao i restorana, taverni, kafića i barova (svi se nalaze na glavnoj ulici u Lasiju). Same smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i sve su okrenute ka moru. Preporuka za parove, kao i za pojedince.

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu ove vile. Pogodnost studija u prizemlju otvoreni terasni prostor koji pruža pogled na dvorište, koje je puno zelenila i maslina.
Svaki studio poseduje ili dva standardna singl ležaja (spojena ili odvojena), ili francuski ležaj, noćni stočić, klima uređaj (doplata na licu mesta), internet konekcija (ne odgovaramo za brzinu i protok signala). Svaki studio poseduje i kuhinjski deo sa rešoom, sudoperom i aspiratorom, kao i komplet posuđe za dve osobe. Kupatila su opremljena sa wc/TUŠ. Balkoni su opremljeni sa stolom i 2 stolice.

 

*Čišćenje i promena posteljne i peškira 2 puta u toku boravka.
* Korišćenje klima uredjaja – DOPLATA NA LICU MESTA 6 EUR DNEVNO
* WiFi internet - GRATIS
* Mogućnost korišćenja kreveca uz prethodnu rezervaciju – GRATIS.
* Studiji ne poseduju TV uredjaj.

Kontakt

Tošin Bunar 181a- lokal 37, Novi Beograd 

Fiksni: (+381) 116282775

Mobilni: (+381) 64-436-7146

e-mail: info@tijuanatickets.com

www.tijuanatickets.rs

 

imag  Instagram Logo

ticketsrs

triglav logo 980

© 2017 Tijuana Tickets - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.