Thekla Studios

 

Vila THEKLA STUDIOS - Izbor prelepih plaža čeka goste u studijima Thekla Studios u Lassiju na Kefaloniji. U mirnom okruženju, nedaleko od glavnog puta i u blizini brojnih gradskih taverni, barova i prodavnica, studiji su udaljeni 50 m od najbliže peščane / šlljunkovite plaže. Zapanjujući pogled na more, posebno u svetlu veličanstvenih zalazaka sunca, dodaje romantičnu i opuštajuću atmosferu popularnosti Lassija kao destinacije. Objekat poseduje studije u prizemlju i na spratu. Studiji u prizemlju imaju terasu sa više svežeg vazduha - savršeno za odmor na grčkom ostrvu!

Popularne obližnje plaže uključuju peščani Makris Gialos, sa bistrom, plavom vodom, dostupnim ležaljkama i prikladnim barovima na plaži, i manje mirne uvale Platis Iiallos, takođe peskovite, ali sa stenovitim morskim dnom pogodnim za ronjenje na dah.
Imajte na umu da je prilaz objektu pod malim nagibom. Gosti će sa prtljagom morati hodati oko 300m od i do smeštaja.

Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji sadrže odgovarajući broj ležajeva, kuhinju, kupatilo sa tušem, AC (doplata 5 eura dnevno na licu mesta), terasu sa garniturom za sedenje.

*WI-FI INTERNET – GRATIS.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE OPCIONO I PLAĆA SE NA LICU MESTA 5 EVRA DNEVNO.
*ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE – DVA PUTA U TOKU SMENE.
*SEF - GRATIS
*KREVETAC- NA UPIT.

Kontakt

Tošin Bunar 181a- lokal 37, Novi Beograd 

Fiksni: (+381) 116282775

Mobilni: (+381) 64-436-7146

e-mail: info@tijuanatickets.com

www.tijuanatickets.rs

 

imag  Instagram Logo

ticketsrs

triglav logo 980

© 2017 Tijuana Tickets - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.