HOTEL ALIBI 4*/ Zlatibor

Sopstveni prevoz

 

 

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora.

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica.
Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista.

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service.
Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju.

Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

U okviru objekta možete uživati u caffe baru i restoranu Alibi, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati u specjalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

Kako bi Vašu posetu učinili nezaboravnom za sve ljubitelje dobrog provoda tu je i klub Alibi. Jedan od najmodernije opremljenih klubova u ovom delu Evrope. Uživajte u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi uz vrhunsku ponudu pića i koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni.

 

 CENOVNIK 02.01.-18.02.

 

STANDARD SOBA - 4.500,00 RSD
KOMFORT SOBA  - 5.700,00 RSD
APARTMAN  - 6.900,00 RSD 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi Organizatora putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija Tijuana Tickets doo, Beograd, sa licencom OTP broj 08/2015. od datuma 11.03.2015.
 

eventim karte tijuana tickets

generali putno osiguranje

© 2017 Tijuana Tickets - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.