Polis Grand

cena Od 329 EUR /po osobi
Informacije o smeštaju

Hotel se nalazi na 200 metara od metro stanice i od Nacionalnog arheološkog muzeja. U blizini hotela se nalaze brojni kafići, taverne i butici kao i jedan od najpoznatijih gradskih trgova Omonia. Monastiraki i boemska četvrt Plaka je na pešačkoj udaljenosti od hotela. U sklopu hotela se nalazi recepcija , restoran, bar na krovu hotela sa pogledom na Akropolj, mini fitness centar, konferencijske sale. Hotel ima 100 soba i sve imaju klimu, mini bar, flat SAT TV, sef, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi internet, kupatilo (fen za kosu). Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje). 

www.polisgrandhotel.gr 

CENA ARANŽMANA 329 EUR - detaljnije

Polis Grand 4* ND  

Program I 29.12-02.01. 5 dana / 4 noćenja - 349 €

Program II 30.12.-02.01. 4 dana / 3 noćenja - 329 €

Doplata za jednokrevetnu sobu:

120 €  za prvi program

100 € za drugi program

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd – Atina – Beogard , transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom, panoramsko razgledanje Atine, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelima 3* ili 4* na bazi usluge 3 ili 4 noćenje sa doručkom (kontinentalni ili samoposluživanje) u Atini, usluge loklnog vodiča u Atini i troškovi organizacije putovanja. 

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 105,39 evra (od čega je 44 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra GR, 22 evra GR, 16.19 evra WP, 5 evra WQ, 0.98 evra RF, 16.72evra RS, 3.30 evra LG , podlažu refundaciji). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po rezervaciji. Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate. Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno međunarodno putno osiguranje.

 

NAČINI PLAĆANJA: 

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

Ostali podaci

Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).

• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.

• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni. 

• Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.

•Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.
Organizator putovanja je Turistička agencija KonTiki Tour , sa licencom OTP – 80/2014
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

 

 

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys