Madrid avio - jesenji program

cena Od 379 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

Program putovanja:

 

1.Dan: (Petak 09.11.2018.) - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” u 04.50h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 06.50h (let LH 1411). Dolazak u Frankfurt u 09.00h. Nastavak sa istog aerodroma za Madrid u 12.40h (let LH 1114). Sletanje na aerodrom “Barahas” u Madridu u 15.10h. Nakon sletanja, transfer do hotela 4*. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

2.Dan: (Subota 10.11.2018.) – Doručak u hotelu. Sastanak sa vodičem na recepciji hotela oko 9h i odlazak na panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Nakon razgledanja, povratak u hotel.

Slobodno posle podne za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta - Eskorijal. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3.Dan (Nedelja 11.11.2018.) Doručak u hotelu. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo posetu muzejima (Museo del Prado, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía…)

 

4.Dan (Ponedeljak 12.11.2018.) Doručak u hotelu. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Toledo. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5.Dan (Utorak 13.11.2018.) Doručak (lunch paket). Odjava iz hotela. Transfer do aerodroma oko 04.30h. Let za Minhen kompanijom Lufthansa u 07.25h (let LH 1807). Dolazak u Minhen u 10.00h. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 14.55h (let LH 1728). Dolazak u Beograd u 16.20h. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

CENA ARANŽMANA 379 EUR - detaljnije

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

 

Hotel

RAFAEL ATOCHA 4*

09. Novembar ’18. – 13. Novembar ’18.

4 noćenja

Cena paketa po osobi:

379 €

 

Popusti I doplate:

 • Treća odrasla osoba u 1/2+1: popust 20 € (na upit)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 180€ (na upit)

 • Cena za dete 2-12 god. u 1/2+1 (sa dve odrasle osobe u sobi/na upit) – 199 eur

 

Cena aranžmana uključuje:

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Minhen-Beograd sa kompanijom Lufthansa

-Smeštaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama

-Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Madridu prema programu

-Poludnevno panoramsko razgledanje grada (3h) sa vodičem na srpskom jeziku

-Troškove organizacije putovanja

 

Cena aranžmana ne uključuje:

-Aerodromske takse (139 eur u trenutku objavljivanja) – plaćanje u agenciji u dinarima

(Cena taksi podložna je promeni)

-Fakultativne izlete (obavezna prijava u agenciji)

-Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!

- Individualne troškove putnika

 

PREDLOZI FAKULTATIVNIH IZLETA – OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI

ESKORIJAL –Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. (Cena izleta: 60 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznicu, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku).

 

TOLEDO -Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu “Carski grad”. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 65 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznice, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku).

 

 

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana  

Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina  

Preko računa

Informacije o smeštaju

OPIS HOTELA:

 

Hotel RAFAEL ATOCHA 4* www.rafaelhoteles.com Calle Méndez Álvaro, 30 28045

Hotel raspolaže sa 245 moderno opremljenih soba. Nalazi se na 10 minuta peške od metro i železničke stanice Atoča, metro stanice Palos de la Frontera koja je samo tri stanice udaljena od centralnog gradskog trga Puerta del Sol. Muzej Prado je na 2km od hotela. U okviru hotela se nalazi restoran „Azafran“, lobi bar i mala teretana. Gostima je na raspolaganju room service i bežični internet (uz doplatu). Sve imaju kupatilo sa fenom za kosu, Tv sa satelitskim programima, sef i mini-bar.

 

 

Ostali podaci

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

NAPOMENE:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).

 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.

 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima

 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.

 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

 • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA

PUTOVANJE

 

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 100 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama).

Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Organizator putovanja je Turistička agencija EuroJet, licenca OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Turisticka agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015 

 

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys