San Marino

cena Od 99 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

1.dan BEOGRAD… Polazak autobusa iz Beograda u 20.00h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora. 2.dan ...RAVENA - RIMINI Dolazak u Ravenu u prepodnevnim satima. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datiraju iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO-a. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija… Slobodno vreme. Nastavak puta za Rimini. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 3.dan RIMINI - DEGUSTACIJA VINA - SAN MARINO - RIMINI Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativni izlet u San Marino. Pre dolaska u San Marino poseta jednoj od mnogobrojnih vinarija u regiji Emilija Romanja gde je predvidjena degustacija vina. Nakon degustacije vina, polazak prema gradu San Marino. Po dolasku razgledanje grada : Bazilika Sv. Marina, datira iz 19.veka i čuva relikvije sveca zaštitnika ovog grada, Gradska većnica, kule San Marina: Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV vek. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak prema tržnom centru Le Befane, jedan od najvećih tržnih centara u regiji Emilija Romanja. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje. 4.dan RIMINI - FERARA - PADOVA... Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak prema Ferari, gradu koji je okružen renesansnim zidinama iz XV i XVI veka u okviru kojih je smeštena zaostavština porodice Deste. Po dolasku razgledanje grada: Castello Estense – simbol Ferare, Gradska većnica, Katedrala, Pozorište… Slobodno vreme. Nastavak puta ka Padovi, po dolasku šetnja gradom: Trg Prato della Vale, Bazilika Sv. Antonia Padovanskog, Palazzo della Ragione, Caffe Pedrocchi, Piazza Erbe… Slobodno vreme do polaska za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor. 5.dan ...BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA 99 EUR - detaljnije

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

USLUGA

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA 
ograničen broj mesta

 

 

 

 

09.11. - 13.11.2018.

Hotel 3

2ND

109€

99€

20.12. - 24.12.2018.

Hotel 3

2ND

109€

99€

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU – 30€.

 

DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA (do Rumske raskrsnice) - 10€ (potrebno je minimum 4 putnika za realizaciju transfera).
 

U cenu putovanja je uracunato:

 • prevoz turističkim autobusom ili mini-busom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
 • smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Riminiju ili okolini, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
 • razgledanje gradova prema programu
 • usluge vodiča – pratioca tokom putovanja,
 • troškovi organizacije putovanja

U cenu putovanja nije uracunato:

 • obavezna boravišna taksa u Riminiju – oko 1.5€ po osobi i danu za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela)
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • individualni troškovi putnika
 • fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • San Marino i tržni centar – 20€

 

Način plaćanja:

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

Informacije o smeštaju

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima: • Hotel Calypso 3*www.hotelcalypso.com Hotel Calypso 3* se nalazi u Riminiju, nekoliko metara je udaljen od mora. Broj smeštajnih jedinica je 41. Sve sobe imaju TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje). • Hotel Bamby 3*www.hotelbamby.rn.it Hotel Bamby se nalazi u mirnom delu Riminija, 5 minuta hoda od plaže i 1 km od železničke stanice. Broj smeštajnih jedinica je 38. Sve sobe imaju balkon, TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

Ostali podaci
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Uz ovaj program i cenovnik važe Opsti uslovi putovanja organizatora.

Organizator putovanja je Belvi travel, Beograd, Licenca: OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Turisticka agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP 08/2015 od 11.03.2015.


Cenovnik br. 3 / 01.08.2018.

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys