SKIJATOS LETO 2018.

cena Od 249 EUR /po osobi
Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

1. dan BEOGRAD - SKIJATOS Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10. dan SKIJATOS Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. dan SKIJATOS - BEOGRAD Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. 

CENA ARANŽMANA 249 EUR - detaljnije


U cenu aranžmana je uračunato:

• Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Skijatos -Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizacije putovanja. 

U cenu aranžmana nije uračunato: 

• Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 31,80 evra (A/P BEG TAXA 16,72€ , RF TAXA 0,98€, A/P JSI TAXA 14,10€). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P JSI taxu.

•YQ taksa (doplata za gorivo) 10 € po osobi. Iznos YQ takse je podložan promeni do dana polaska i zavisi od cene na tržištu nafte.

• Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i individualni troškovi, kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni pod “u cenu aranžmana je uračunato”.
(Navedeni iznosi se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.)

•Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju).

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

 

Način plaćanja:

- 40 % od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pred početak putovanja

- platnim karticama (VISA, Master, Maestro, Dina)

- Preko računa

Informacije o smeštaju

Skijatos je malo šumovito ostrvo iz arhipelaga Severni Sporadi. Peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana. Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera  ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunarijesa, Trulosa, Kanapice...

Ostali podaci

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. 

• Plaćanje u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. 

• Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

• Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

• Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.) 

• U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. 

• Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima, za muškarce je obavezno nošenje dugih pantalona ,a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.

• Prilikom transfera do hotela, koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog hotela, već na najbližem mogućem mestu.

• Vreme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i nakon potvrde vremena se putnici i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane vodiča lično, ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji, ili sa agencijskim predstavnikom.

• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. 

• Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu.

• Vaučeri se dobijaju na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju vaučera potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.

• Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter leta kompanije Air Serbia je 100 putnika .

• Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Grčke. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje. 

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 6 meseci po povratku sa putovanja. 
• Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Organizatora putovanja.

Organizator putovanja je agencija Kontiki Travel sa licencom OTP – 80/2014 

Turisticka agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015  

Ilias Studios

Područje Tzaneria, na kome je smešten Ilias studio, se nalazi u  veoma bujnom i zelenom delu ostrva. Od istoimene peščane plaže studio je udaljen 200 metara. Sa gradom Skijatos,  povezan je ...

Od 299 po osobi
DETALJNIJE

THOROS HOUSE

Prizemna kuća, okružena zelenilom i skrivena od buke, nedaleko od hotela Esperides, idealna je za sve koji na odmoru priželjkuju mir i tišinu. Udaljena je  300 metara od plaže Ahladija sa nekoliko restorana i sa...

Od 299 po osobi
DETALJNIJE

MILTOS VILLA

Vila Miltos se nalazi 6 km od grada Skijatos i 7 km od aerodroma. Autobuska stanica je samo nekoliko metara udaljena i sa nje saobraća lokalni autobus do grada Skijatos i najpoznatije plaže ostrva Kukunaries. U okolini V...

Od 349 po osobi
DETALJNIJE

VILLA DELL ANGELO

Vila izgrađena u tradicionalnom ostrvskom stilu, smeštena u sopstvenom vrtu sa bazenom, udaljena 100 m od Kolios plaže, i oko 250 metara od poznate plaže Vromonlimnos. Obe su lepo uređene i održavane peščane...

Od 379 po osobi
DETALJNIJE

SKIATHOS PALACE HOTEL

Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva, okružen borovom šumom, a na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries. Udaljen je 150 m od peščane plaže Marata, 250 m od pe&...

Od 759 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys