ZAKINTOS – LETO 2018

cena Od 274 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

1. dan. Beograd -Zakintos : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja. Prevoz čarter letom. Dolazak Zakintos. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje. 2. - 9. dan : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja. 10.  dan Zakintos - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

CENA ARANŽMANA 274 EUR - detaljnije

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi   Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS (ukoliko određeni hotel svojim uslovima ne propisuje drugačije);       Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;   U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta   Aranžman obuhvata:   Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd; 10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;    Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;   Usluge predstavnika na ostrvu;   Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini. YQ taksa - doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije.    Aranžman ne obuhvata:   Aerodromske takse:  aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god: 16,72 EUR – plaćanje u agenciji; aerodrom Zakintos – odrasli i deca od 2 do 12 god: 14,1 EUR – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo ):0,98 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 0 do 2 god: besplatno;  Boravišne takse za Zakintos su uvedene od 01.01.2018, plaćaju se na licu mesta, u hotelu/apartmanima i njihova cena je izražena po sobi po noći:  Smeštaj 1-2 * - €0.50 po sobi po noći  Smeštaj 3 * - €1.50 po sobi po noći  Smeštaj 4 * - €3.00 po sobi po noći   Smeštaj 5 *- €4,00 po sobi po noći   Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;   Fakultativne izlete i ekskurzije; Individualne troškove putnika. DINARSKI DEO ARANŽMANA – 3000 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji; VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA) CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I ZAKINTOS I AVIO KOMPANIJE AIR SERBIA   PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE     Način plaćanja:        Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana       Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina      Preko računa    

Informacije o smeštaju

ZAKINTOS (ZANTE) je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navajo, skrivena uvala pristupačna samo sa mora, sa najsitnijim belim kamenčićima, nestvarno tirkiznim morem i poznatom olupinom broda po kojoj je dobila ime a koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta Caretta", koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Najpoznatije mesto za noćni provod je Laganas a popularna turistička mesta su još i Cilivi, Alikes, Alikanas, Argasi kao i Vasilikos sa svojim čuvenim peščanim plažama.

Ostali podaci

NAPOMENE:

*      Postoji mogućnost  večernjih i jutarnjih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20h i 30min prvi obrok se servira samo u avionu i  većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka

*      U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno

*      Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

*      Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

*      Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).

*      Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel do 10:00 h

*      Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).

*      Putnici sami snose odgovornost za pasoše i ostala lična putna dokumenta i njihovu validnost.

*      Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

*      Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
 

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EUDržavljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša kao i vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA)

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

 

VAŽNE NAPOMENE:

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Organizator putovanja agencija EUROJET , sa licencom broj OTP - 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika, sa licencom broj OTP – 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys