MAJORKA – LETO 2018.

cena Od 617 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

1.dan BEOGRAD - PALMA DE MAJORKA Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, 2 sata pre poletanja aviona. Po dolasku na Majorku, transfer do hotela/apartmana. Usluga prema programu. 2 - 10.dan MAJORKA Usluge prema programu. 11. dan PALMA DE MAJORKA - BEOGRAD Po odjavljivanju iz hotela/apartmana, transfer na aerodrom i let za Beograd.  

CENA ARANŽMANA 617 EUR - detaljnije

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi

Aranžman obuhvata:  

Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Majorka – Beograd;  

10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge; 

  Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;   Usluge predstavnika agencije na ostrvu;

  Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini;   YQ taxa - doplata za poskupljenje goriva - čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. 

 

  Aranžman ne obuhvata:  

Aerodromske takse za odrasle i decu od 2 do 12 god:  -16,72 eur aerodromska taksa Beograd - plaćanje u agenciji; -14,3 eur aerodromska taksa Majorka -plaćanje u agenciji; -0,98 eur bezbednosna taksa DCV taksa (direktorijata za civilno vazduhoplovstvo); -deca od 0 do 2 god. - besplatno;

Obavezna turistička taksa za Majorku - plaća se na licu mesta prilikom prijave na recepciji hotela/apartmana i cena se razlikuje prema lokalnoj kategorizaciji.

Cene navedenih turističkih taksi su podložne promeni. Za boravak u hotelima/apartmanima 5*i 4* oko 2 eur po osobi po noći; za boravak u hotelima/apartmanima 3* oko 1,5 eur po osobi po noći; za boravak u hotelima/apartmanima 2* i 1* oko 1 eur po osobi po noći. 

Fakultativne izlete i ekskurzije;  

Individualne troškove putnika;  

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji – mogućnost kupovine osiguranja u agenciji  

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 3000 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji; PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE!

Način plaćanja:  

Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana  

Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina,  

Preko računa    

Informacije o smeštaju

Palma de Mallorca je uz Menorku jedno od najlepših balearskih ostrva. Zbog svog idealnog položaja u zapadnom mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača. Danas je Majorka kraljica evropskog turizma. Skrivene lagune, prelepe plaže, duž obale duge 554 kilometara, borove šume, palme i savršena klima čine Majorku jednim od posećenijih letovališta u Evropi. Glavni grad Palma je pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, vila i predivnih plaža. Sve podređeno gostima za savršen odmor i dobru zabavu. Pravi duh Španije ćete osetiti šetajući se uskim mediteranskim uličicama i uživajući u dobrom vinu i ribljim specijalitetima spremljenim na tradicionalan način. Moderna letovališta poput Arenala Magalufa su poznata po zabavi i provodu koji traje do kasno u noć.

Ostali podaci

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. 
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA)

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU

VAŽNE NAPOMENE:
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. 
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Organizator putovanja agencija EUROJET , sa licencom broj OTP - 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika, sa licencom broj OTP – 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys