SARDINIJA – LETO 2018.

cena Od 580 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

1.dan BEOGRAD – SARDINIJA (aerodrom Alghero- Fertilia)

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, 2 sata pre poletanja aviona. Po dolasku na Sardiniju, transfer do hotela. Usluga prema programu.

2 - 10.dan SARDINIJA Usluge prema programu.

11. dan SARDINIJA - BEOGRAD

Po odjavljivanju iz hotela do 10h, transfer na aerodrom i let za Beograd.

CENA ARANŽMANA 580 EUR - detaljnije

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi

Aranžman obuhvata:​

*      Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Sardinija – Beograd;

*      10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge;

*      Transfere aerodrom – hotel/apartman – aerodrom;

*      Usluge predstavnika agencije na destinaciji;

*      Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini;

YQ taxa - doplata za poskupljenje goriva - čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije

 

Aranžman ne obuhvata:

*      Aerodromske takse za odrasle i decu od 2 do 12 god:

-16,72 eur aerodromska taksa Beograd -plaćanje u agenciji;

-19,1 eur aerodromska taksa Sardinija -plaćanje u agenciji;

-0,98 eur bezbednosna taksa DCV taksa (direktorijata za civilno vazduhoplovstvo);

*    Fakultativne izlete i ekskurzije;

*    Individualne troškove putnika;

*    Gradska taksa: plaćanje na recepciji hotela.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji – mogućnost kupovine osiguranja u agenciji.

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 3000 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji;

 

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

 

Način plaćanja:

*      Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana

*      Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina,

*      Preko računa

 

 

Informacije o smeštaju

Sardinija (sardinski: Sardigna, Sardinna ili Sardinnia, italijanski: Sardegna), drugo je po veličini ostrvo na Mediteranu i autonomna italijanska regija smeštena u zapadnom delu Sredozemnog mora između Italije, Francuske i Tunisa. Glavni grad Sardinije je Cagliari (Kaljari). U prošlosti je bila pod Feničanima, Rimom, Vandalima, Vizantijom, Saracenima, nezavisnim gradovima Pizom i Đenovom, Španijom, Engleskom, Austrijom, ali stanovnici ostrva, koji ne kriju da su bili nebrojeno puta okupirani, sa ponosom kažu da "nikad nisu bili pokoreni". To je magično i šarmantno ostrvo koje svojim lepotama zna da osvoji svakog posetioca, pružajući blagodeti koje malo mesta mogu da ponude. Beskrajna neiskvarena priroda, kristalno čista voda, neverovatno lepe plaže i obilje zelenila ostavljaju nezaboravne utiske o predelima koji tek čekaju da budu istraženi. Čak je i najzabačeniji deo Sardinije privlačan i zavodljiv, sa ostacima iz Bronzanog doba kao što su 'Nuragi' – kupaste stene, kule gde su nekada ljudi boravili, koje se mogu naći u nekim udaljenim oblastima ostrva, kao i u muzejima. Osim arheoloskih nalazišta i lepote prirode ono što posetiocima osvaja sva čula je specifično kulinarstvo koje se tradicionalno čuva na Sardiniji. Poznata po seoskom kozjem siru, ukusnom vinu, jagnjećem mesu, najboljem u Italiji, i naravno brojnim morskim specijalitetima, Sardinija pruža jedinstven ukus tradicionalnog kulinarskog umeća. Obala duga skoro 2000 km, mediteranska klima i smaragdno more, osamljene uvale i zalivi, raznolika lepota pejzaža, autentičnost i gostoprimljivost lokalnog stanovništva samo su deo draži koje čarobno ostrvo poput Sardinije može da ponudi i ostavi u neizbrisivom sećanju Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Sa nekoliko malih ostrva u okruženju, Sardinija čini jednu od dvadeset pokrajina Italije. Zahvaljujući prelepim plažama i kristalnom moru, spada među omiljena letovališta Mediterana. Prestonica i najveći grad ostrva je Kaljari, na jugu ostrva. Većina hotela na obali je građena tako da se uklopi u prirodni ambijent i zadrži čar netaknute prirode.

Ostali podaci

 Postoji mogućnost  večernjih i jutarnjih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min prvi obrok se servira samo u avionu i  većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka

  U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno

  Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

  Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja)

  Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h

 Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šortsu)

Agencija nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera

 Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i pasoše i njihovu validnost

 Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
 

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EUDržavljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša kao i vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA)

 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija zadrzava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Organizator putovanja agencija EUROJET , sa licencom broj OTP - 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika, sa licencom broj OTP – 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys