KALABRIJA – LETO 2018.

cena Od 425 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

1.dan BEOGRAD – KALABRIJA (aerodrom Lamezia Terme) Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, ispred šaltera Eurojet-a 2 sata pre poletanja aviona.  Po dolasku u Kalabriju, transfer do izabranog hotela. Usluga prema programu. 2.- 10. dan KALABRIJA Usluge prema programu. 11. dan KALABRIJA (aerodrom Lamezia Terme) - BEOGRAD Po odjavljivanju iz hotela transfer do aerodroma i let do Beograda.

CENA ARANŽMANA 425 EUR - detaljnije

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi     

Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;    

U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta, potrebno je najaviti krevetac u agenciji prilikom rezervacije sobe.

Aranžman obuhvata:      

Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Lamezia Terme – Beograd;      

10 noćenja u izabranom hotelu/ apartmanu na bazi odabrane usluge;      

Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;      

Usluge predstavnika na ostrvu;      

Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini;

YQ taksa - doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije  

Aranžman ne obuhvata:  

Aerodromske takse:  aerodrom Beograd – odrasli i dece od 2 do 12 god: 16,72 EUR – plaćanje u agenciji; aerodrom Lamezia Terme - odrasli i deca od 2 do 12 god: 20 EUR – plaćanje u agenciji; DCV taksa– odrasli i dece od 2 do 12 god ( taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo ) 0,98 EUR – plaćanje u agenciji;  

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;  

Fakultativne izlete i ekskurzije;  

Gradsku taksu (plaćanje na recepciji hotela)  

Individualne troškove putnika  

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 3000 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji; VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA) CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I LAMEZIA TERME I AVIO KOMPANIJE AIR SERBIA

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE  

 

Način plaćanja:  

Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana  

Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina,  

Preko računa  

Informacije o smeštaju

Italija je nadaleko poznata kao zemlja u obliku čizme, a Kalabrija je najzaslužnija za taj oblik, ona je sam „vrh čizme“ a ujedno je i regija sa najlepšim peščanim plažama od belog peska koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom vode i autentičnim gradovima pruža jedinstven doživljaj svim posetiocima. Nasa ponuda za leto 2018 obuhvata avion, smeštaj i transfer.

Ostali podaci

 Postoji mogućnost  večernjih i jutarnjih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min prvi obrok se servira samo u avionu i  većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka

  U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno

  Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

  Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja)

  Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h

 Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šortsu)

Agencija nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera

 Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i pasoše i njihovu validnost

 Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
 

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EUDržavljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša kao i vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA)

 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija zadrzava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Organizator putovanja agencija EUROJET , sa licencom broj OTP - 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika, sa licencom broj OTP – 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys