ZLATNI PRAG (6 dana / 4 noćenja) - autobusom mart - maj 2018.

cena Od 129 EUR /po osobi
Aražman
Program putovanja

DAN 1

BEOGRAD

BEOGRAD... Sastanak putnika na parkingu preko puta Sava centra (savska strana) na Novom Beogradu u 21:30h. Polazak autobusa u 22:00h. Noćna vožnja preko Novog Sada i Horgoša, teritorijom Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

DAN 2

BRATISLAVA

BRATISLAVA–PRAG Dolazak u Bratislavu u jutarnjim časovima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Hvjezdoslavove namjesti, Narodno pozorište, Hlavni trg, Rolandova fontana, Gradska većnica, kula Sv.Mihajla, katedrala Sv.Martina… Slobodno vreme za šetnju romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava. Posle kraćeg odmora nastavak vožnje do Praga. Dolazak u Prag u popodnevnim satima. Smeštaj u hotelu. Kasno popodne zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim delom grada. Mogućnost fakultativnog odlaska u nacionalni češki restoran. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3

PRAG

PRAG–HRADČANI Doručak. Posle doručka polazak na razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Obilazak dvorca na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv. Vida iz X veka sa kapelom Sv. Venceslava i grobnicom čeških kraljeva; stara kraljevska palata, bazilika Sv. Đorđa, zatim šetnja kroz Molostranske namjesti, prelazak preko Vltave Karlovim mostom, stara kula na mostu, spomenik Karlu IV, šetnja Karlovom ulicom, Starometske namjesti, Starogradski trg sa astronomskim satom “Orloj”, Tinska crkva. Nakon razgledanja predviđen je fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi sa ručkom. Slobodno popodne u centru Praga. Noćenje.

DAN 4

PRAG

PRAG–DREZDEN–PRAG Doručak. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni odlazak na celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 5

KARLOVY VARY

PRAG–KARLOVE VARI–PRAG Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Karlove Vari. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjeevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazak čuvenih banjskih lekovitih izvora i kolonade, Grand Hotel Pupp, crkva Sv. Marije Magdalene, ruska crkva Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscina, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posečuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Slobodno vreme za degustaciju čuvene Becherovke otkrivene pre 200 godina, karlovske oblande, vode sa lekovitih izvora. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 6

BEOGRAD

PRAG–BRNO–BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Brnu, glavnom gradu Moravske. Po dolasku obilazak grada: neogotička katedrala Sv. Petra i Pavla, Dvorac Spilberk - impozantan dvorac iz XIII veka. U početku je služio kao utvrđenje, da bi kasnije bio pretvoren u zatvor za protivnike Habzburške Monarhije, vila Tugendhat, Kapucinski manastir. U dogovoreno vreme okupljanje i polazak za Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad, Beograd oko ponoći. (kraj putovanja)

CENA ARANŽMANA 129 EUR - detaljnije
Datum polaska Datum povratka Cena    Hotel  Vrsta sobe
           
Sreda, 04 april, 2018 Ponedeljak, 09 april, 2018 139 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 10 april, 2018 Nedelja, 15 april, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 17 april, 2018 Nedelja, 22 april, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 08 maj, 2018 Nedelja, 13 maj, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 15 maj, 2018 Nedelja, 20 maj, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 22 maj, 2018 Nedelja, 27 maj, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA
Utorak, 29 maj, 2018 Nedelja, 03 jun, 2018 129 €   3* STANDARDNA SOBA

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

*Broj mesta po specijalnoj ponudi je ograničen! Cena jednokrevetne sobe na upit!

U cenu putovanja je uračunato:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, fakultativni izleti, individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje

Cene fakultativnih izleta:
• večera u nacionalnom restoranu - 12€
• krstarenje Vltavom uz buffet ručak - 20€
• Drezden - 30€
• Karlove Vari - 25€
• Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera.

 

NAČINI PLAĆANJA:   

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

Informacije o smeštaju

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorizacije:

Hotel Slavia 3*, www.slaviahotel.com

Nalazi se u mirnom delu Praga, udalje svega 3km od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Hotel poseduje 2 restorana u kojima se služi doručak. Sve sobe poseduju TV, telefon, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom- švedski sto. 

Hotel Olympic 3*, www.olympik.cz

Hotel Olympic 3* udaljen je 200m od stanice metroa Invalidovna (na liniji B), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Broj smeštajnih jedinica je 280. Sobe imaju minibar, TV, sef, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom-švedski sto.

Ostali podaci

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).

• Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.

Organizator putovanja je agencija KonTiki Travel , sa licencm OTP - 80/2014

Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys