MAĐARSKA BANJA ĐULA Wellnes and Spa

cena Od 49 EUR /po osobi
Program putovanja

1.dan BANJA DJULA 
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. do poslednji dan BANJA DJULA 
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan BANJA DJULA 
Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.
 

CENA ARANŽMANA 49 EUR - detaljnije

STANDARD ROOM EAST | HALF BOARD

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO DANU U EVRIMA

Minimalni period boravka 2 noćenja

Cene ne važe u periodu praznika: 14.04.-17.04.2017; 28.04.-01.05.2017; 02.06.-05.06.2017; 20.10.-23.10.2017; 23.12.2017.-01.01.2018; 30.03.-03.04.2018.

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Smeštaj u izabranoj sobi krila Munkacsy na bazi usluge polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničen ulaz u Banjski kompleks Castle Spa Varfűrdő (bazeni, dečiji bazeni, wellness centar), upotreba frižidera u sobi, parking.

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

Boravišna taksa - 1,5€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

 

Popusti i doplate:

• Deca do 6 godina u sobi sa 2 odrasle osobe na zajedničkom ležaju - besplatano

• Deca od 6 do 12 godina u sobi sa 2 odrasle osobe na dodatnom ležaju - 21€ dnevno po osobi

• Deca od 12 do 14 godina u sobi sa 2 odrasle osobe na dodatnom ležaju - 27€ dnevno po osobi

• Deca do 6 godina - besplatan ulaz u Banjski kompleks Castle Spa Varfűrdő

• Rani check in (od 10.00h do 14.00h) - 14€ po sobi

• Late check out (od 10.00h do 18.00h) - 14€ po sobi

 

NAČINI PLAĆANJA: 

 - gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

Informacije o smeštaju

Djula je mesto za odmor, rekreaciju i lečenje, nalazi se u jugoistočnoj niziji Madjarske. Sa istorijom dugom preko 700 godina, sa istorijskom atmosferom, sa mnogobrojnim spomenicima, znamenitostima, kipovima, fontanama, parkovima, kulturnim institucijama, raznobojnim priredbama, konferencijama, sa obnovljenim centrom grada osvojila titulu madjarski Grad Kulture 2008. Svakodnevne kulturne raznolikosti ovdašnjih Madjara, Rumuna i Nemaca imaju veliki uticaj na kuhinju, muziku i život. U poslednjih nekoliko godina je potpuno obnovljen centar sa fontanama. Ulice su posadjene sa deset hiljada cveća i kao rezultat toga Djula je 2008.godine osvojila drugo mesto na Evropskom takmičenju Gradova i Sela u cveću (Entente Florale Europe). Banjski kompleks (Castle Spa Varfűrdő) nalazi se u prelepom okruženju, sa svojih 19 bazena, u parku starom preko 200 godina dvorca Almássy, na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Banja ima ukupno 5000m² vodene površine. Bazeni, lekoviti bazeni, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovski i kamikaze tobogani, olimpijski plivački bazen od 50m koji se mogu koristiti i zimi su izgrađeni tako da pružaju savršenu razonodu za svaki uzrast. Banjski kompleks ima lekovitu vodu temperature oko 72°C i dolazi iz dubine od oko 2000m, koja je od izuzetnog dejstva na lečenje u prvom redu bolesti motorike, nervnih problema, rehabilitacije i tretmana posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti sa odličnim delovanjem i za lečenje ginekoloških zapaljenja. U lečilištu koje funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000m² pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika. Dodjite, iskoristite bogato iskustvo naših lekara-specijalista, pronađite ravnotežu života i vratite vitalnost.

Ostali podaci
  • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. 
  •  Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.
  • ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE
     

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja agencija Kontiki  Travel, sa licencom OTP – 80/2014.
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

HOTEL ERKEL MUNKACSY

 Banjski i WELLNESS Hotel Erkel se nalazi u jugoistočnoj niziji Mađarske, u rodnom gradu najvećeg kompozitora Mađarske, Ferenca Erkela, u banjskom gradu Đula, koja je udaljena od Beograda 350 km, a od Budimpešt...

Od 49 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys