ITALIJA RIM AVIO - NOVA GODINA 29.12. – 02. 01. 2018. 4 noći

cena Od 345 EUR /po osobi
Program putovanja

POLAZAK   :   29.12.2017.    AZ 597   -  12:05-13:25
POVRATAK :  02.01.2018.    AZ 594   -  14:50-16:25

 

1. DAN (Petak 29.12.2017.) - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Eurojet-a u 10.00h. Let za Rim u 12.05h kompanijom Alitalia (AZ 597). Dolazak u Rim oko 13.25h. Nakon sletanja na aerodrom “Leonardo da Vinci”, pasoške kontrole i preuzimanja prtljaga, odlazak na panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Trg Republike, Via Nacionale, Trg Barberini, Via Veneto, Trg Venecija, Rimski forum, Koloseum, Crkva Santa Marija Mađore. 
Transfer do hotela 4*.  Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje. 
2. DAN (Subota 30.12.2017.) – Doručak. Sastanak sa vodičem na recepciji hotela i fakultativna poseta Vatikanu. Poseta vatikanskim muzejima gde se obilaze najznačajniji eksponati: Osmougaono dvorište sa antičkim statuama, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16.veka, Rafaelova soba. Obilazak Sikstinske kapele čiju je tavanicu oslikao Mikelanđelo. Poseta se završava obilaskom velelepne katedrale Svetog Petra i istoimenog trga sa kolonadom koji je dizajnirao Bernini. Odlazak i povratak metroom. Slobodno popodne. Noćenje.
3. DAN (Nedelja 31.12.2017.) –Doručak. Nakon doručka predlažemo fakultativnu posetu Koloseumu i Rimskom forumu. Sastanak sa vodičem na recepciji hotela i odlazak u Koloseum. Obilazi se jedno od najvećih čuda antičkog vremena – Koloseum. Arena koja je služila za zabavu bogatih građana do dana današnjeg je odlično očuvana, uprkos zubu vremena. Impresionira graditeljsko umeće i snalažljivost neimara od pre više od dva milenijuma. Obilazak se nastavlja šetnjom Svetom ulicom (Via Sacra) koja povezuje Koloseum sa Kapitolom. Obilazak Rimskog foruma, središta javnog i kulturnog života u Starom Rimu. Obilazak se završava na Kapitolu, jednom od sedam rimskih brdašaca na čijem vrhu se nalazi Trg Kampidoljo 
koji je projektovao Mikelanđelo, čijim centrom dominira statua Marka Aurelija a oivičen je Kapitolskim muzejima. Po povratku slobodno vreme. Nocenje.
4. DAN (Ponedeljak 01.01.2018.) – SRECNA NOVA GODINA! Doručak. Nakon doručka fakultativno pešačko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Trastevere, (boemska četvrt), Trg Republike, Via Nacionale, Fontana di Trevi, Trg Rotonde sa Panteonom, Trg Navona… Slobodno vreme.Noćenje.
5. DAN (Utorak 02.01.2018.) –Doručak. Nakon doručka, slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska transfera na aerodrom. Sastanak grupe ispred hotela i transfer na aerodrom oko 12.00h. Poletanje za Beograd u 14.50h. Dolazak u Beograd u 16.55h (let AZ 594). Nakon sletanja u Beograd  kraj programa.

CENA ARANŽMANA 345 EUR - detaljnije

 
Hotel Archimede ili Noto ili Lux4*
29. Decembar 2017. – 02. Januar 2018. 4 noći
Cena paket aranzmana po osobi 345 €

Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: popust 10 €
Dete 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih: popust 20 €
(Popust za dete važi u pratnji 2 punoplatežne osobe)
Doplata za jednokrevetnu sobu: 125 €

 

Program obuhvata

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Rim-Beograd sa avio kompanijom Alitalia 
-Smeštaj u hotelu  kategorije 4* u centru Rima u zoni Termini stanice na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
-Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Rimu prema programu
-Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
-Troškove organizacije putovanja


Program ne obuhvata

-Aerodromske takse (146 €) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni)
-Fakultativne izlete i ulaznice (plaćanje na licu mesta)
-Individualne troškove putnika 
-Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji
-Gradska taksa za hotel 4* iznosi 6 eur dnevno po osobi (plaćanje na recepciji hotela)

 

Načini plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)
- Preko računa

 

Informacije o smeštaju

Hoteli iz lanca http://raelihotels.it su kategorije 4* i nalaze se u zoni Termini stanice u blizini turističkih atrakcija. Sve sobe su sa telefonom, TV-om, klimom i kupatilom. Doručak je kontinentalni u hotelskom restoranu. Tacan naziv hotela se dobija sa potvrdom rezervacije ino partera 5 dana pre dolaska. (hoteli: Archimede, Lux, Noto).
Hotel Archimede 4*, Via dei Mille, 19 – 00185 Roma, tel +39064440033
Hotel Lux 4*, Via Gaeta, 14 – 00185 Roma, tel +39064441692
Hotel Noto 4*, Via Calatafimi, 12 – 00185 Roma, tel +390648900522

Ostali podaci

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. 
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE
JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA
PUTOVANJE
Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 15 putnika.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 10 putnika (po navedenim cenama).
Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta

 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.
Organizator putovanja je Turistička agencija Eurojet , sa licencom OTP – 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys