ZIMOVANJE FRANCUSKA LES 2 ALPES

cena Od 245 EUR /po osobi
CENA ARANŽMANA 245 EUR - detaljnije

02.12. - 23.12.2017.

7 noći

Tip sobe: 1/2 , Studio , Najam

245 EUR po osobi, na 7 noćenja

 

U cenu aranžmana je uključeno:
Smeštaj u izabranom objektu, sa navedenim brojem osoba u periodu od 7 noćenja, na bazi najma smeštaja + ski pass za 6 dana. Smene su subota na subotu. 


U ceni aranžmana nije uključeno:
Boravišna taksa je 0,83 EUR po osobi dnevno (podložno promeni i plaća se na licu mesta),
Depozit koji se ostavlja na recepciji i vraća u slučaju da ništa nije oštećeno poslednjeg dana boravka:300- 600 EUR za apartman/studio za smenu, 
Konačno čišćenje apartmana i studija (nije obavezno). Posteljina i peškiri.

Načini plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)
- Preko računa

Informacije o smeštaju

Skijalište poznatije kao ‘’DVA ALPA’’, prevashodno je odabrano u ponudi EuroJet-a, zbog vrhunskih staza koje dosežu do 3600m nadmorske visine i odlične ponude noćnog provoda do ranih jutarnjih sati. Jedna od najboljih skijaških destinacija u Evropi, za skijanje po prihvatljivim cenama. Visok kvalitet snega i razni tipovi staza pogodni su za početnike kao i za ljubitelje ekstremnog skijanja i snowboarding-a, kako na označenim, tako i na off pistama. Les 2 Alpes je odlično pozicioniran, u srcu južnih i severnih Alpa, na 75 km od Grenobla. Ski centar Les 2 Alpes nudi skijaški prostor koji se prostire od 1200 do 3600 m nadmorske visine i ima 225 km ski staza. Ovo skijalište nudi svojim gostima najveći skijaški glečer u Evropi, koji je otvoren i leti i zimi. Njegove dve prednosti su: snežni park internacionalne reputacije i njegove zone ’’novih disciplina’’ kao i ’’apres ski’’ ponuda. Ovo mesto ima preko trideset barova i klubova koji nude zabavnu atmosferu svako veče. Ljubitelji dobre hrane ovde mogu da uživaju u tradicionalnim jelima u nekom od velikog broja restorana. Od dodatnih sadržaja tu su: klizalište i bazen (besplatan ulaz sa ski pass-om), 2 wellnes centra, bisokop, autobuski prevoz do Grenobla, transfer autobusom do čuvenog Alpe D Huez-a. 

Ostali podaci

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. 
Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 
Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minisitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Rok za prijavljivanje je 10 dana pred polazak na put ili do popune mesta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.  
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.
Organizator putovanja je Turistička agencija Eurojet, sa licencom OTP – 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Multi - Residences 1650

Sastoji se od više apartmanskih objekata na različitim adresama, smeštenih u podnožju skijališta, na oko 250 metara od centra mesta Les Deux Alpes, 75 km od Grenobla i 60 km od Aerodroma Gap. 
...

Od 245 po osobi
DETALJNIJE

Residence Alba

Ovaj luksuzni apartmanski blok se nalazi u podnožju padine, pored Vallée Blanche žičare, na ulasku u odmaralište.Svaki apartman ima kupatilo, kuhinju, TV, posteljinu.Parking, Wi-Fi uz doplatu.

Od 250 po osobi
DETALJNIJE

Residence Goleon/Val Ecrins

 

Ovaj novi apartmenski blok je smešten na mirnoj lokaciji, u podnožju planinske padine, odmah pored žičare Petite Aiguille.Smeštaj: Svaki apartman ima kupatilo, kuhinju, TV...

Od 250 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys