SARDINIJA AVIO - NOVA GODINA 4 NOĆENJA

cena Od 399 EUR /po osobi
Program putovanja

1.dan (petak 29.decembar) - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.

2.dan (subota 30.decembar) - Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak 
autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na trajekt. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel trajektom i autobusom. Noćenje. (Cena izleta po osobi 45 eur)

3.dan (nedelja 31.decembar) - Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet “Nora i  Pula”. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Individualan doček Nove Godine. Noćenje. 
(Cena izleta po osobi 35 eur)

4.dan (ponedeljak 01.januar) – SREĆNA NOVA GODINA. Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, preporučujemo da posetite gradsku plažu, Poetto, stari grad i uživate u pogledu sa Bastione San Remy. Noćenje.

5.dan (utorak 02. januar) - Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme do dogovorenog transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Beograd kraj programa.
NAPOMENE:
-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg. 
-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju isključivo u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:


Naziv Izleta

Cena po osobi u pretprodaji – PLAĆANJE U AGENCIJI

OSTRVO SAN PIETRO

45

NORA I PULA

35

KOMPLET DVA IZLETA

70

CENA ARANŽMANA 399 EUR - detaljnije

HOTEL ITALIA 3*

29.12.2017. – 02.01.2018.
5 dana / 4 noćenja

Usluga BB

 

       
  soba 1/2 - 399e
  dete 2-3 god. - 229e
  dete 3-12 god. - 349e
  treća osoba - 369e
  doplata za 1/1 - 85e

 

*Cena za dete 2-3 god. je na zajedničkom ležaju sa roditeljima (dete nema svoj ležaj)

 

Cena obuhvata:

- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let) 
- Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa        pomoćnim ležajem
- Transfere prema programu
- Panoramsko razgledanje grada 
- Usluge vodiča na srpskom jeziku
- Troškove organizacije i vođenja putovanja

 

Cena ne obuhvata:

-Aerodromske takse 38,50 € na dan objavljivanja programa (Beograd 16,50 eur, Kaljari 22 eur)– plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
-Fakultativne izlete 
-Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI –plaćanje u agenciji.
- Individualne troškove putnika

 

Način plaćanja:

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

 

 

Informacije o smeštaju

Drugo  po  veličini  ostrvo  Mediterana, već  godinama  predstavlja  jedno  od  nejelitnijh  i najpopularnijih letovališta u Evropi. Tokom svoje burne istorije, obzirom na geostrateški položaj, mnogi narodi su osvajali ovo ostrvo, ostavljali svoje tragove i uticaje, i objedinili ih u jedistven spoj kulture, jezika i mentaliteta. Upravo zato, ponosni stanovnici Sardinije i kažu da je ovo država za sebe. Ipak, ono sto najvise privlači brojne turiste tokom duge letnje sezone su predivne kristalno bele plaže, tirkizno  more  i moderni hotelski kompleksi savršeno ukomponovani u prirodni ambijent. Da li se “mediteranski raj” nalazi ovde, na Formenteri ili na nekom od grčkih osrtva? Stvar je ukusa. Ali, jedno je sigurno: letovati na Sardiniji je, svakako, privilegija.

Ostali podaci

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. 
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
NAPOMENE:
Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
Agencija nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice
Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 
VAŽNE NAPOMENE:
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE 
JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA
PUTOVANJE
Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 120 putnika.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama).
Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.
Organizator putovanja je Turistička agencija Eurojet , sa licencom OTP – 179/2010
Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Hotel Italia

Hotel se nalazi u samom centru Kaljarija, u neposrednoj blizini luke, železničke i autobuske stanice. Standardne sobe su sređene i moderno opremljene. Poseduju kupatilo, tv, klima uređaj, većina soba ne poseduje balkon. U ...

Od 399 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys