ZIMOVANJE AUSTRIJA BAD GASTEIN

cena Od 70 EUR /po osobi
Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ: Prvi dan, dolazak u hotel/pansion/apartman, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu/pansionu/apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan, napuštanje  hotela/pansiona/apartmana najkasnije do 10:00h.

Informacije o smeštaju

Dolina Gastein se nalazi u sklopu najvece skijaške regije u Austriji - Ski Amade, u regiji Salcburg. Svetski poznato alpsko skijalište, izletište i banjski centar Gasteiner Tal smešteno je u glecerskoj dolini okruženoj vrhovima višim od 3000 m. Cela dolina obiluje blagotvornim termalnim izvorima, a Bad Gastein na 1083m n/v je jedan od najpoznatijih „spa“ gradova u Austriji. Stogodišnja turisticka tradicija ovog kraja, još od vremena carske Austrije, ostavila je traga u izgledu kuca i hotela, ali i u turistickoj ponudi - jednako bogatoj zimi i leti. U okviru ovog regiona su Bad Hofgastein, Dorfgastein, Graukogel i Sportgastein koje pokriva odredeni ski pass. Bad Gastein spada u sam vrh austrijskog skijaškog turizma. Uz snežne aktivnosti, tu su i wellness centri, luksuzna moderna termalna kupališta kao i nacionalni park Hohe Tauern.Tradicionalni šarm, vreli, prirodni termalni izvori, izvanredno skijanje na 2655m nadmorske visine i staze koje ce zadovoljiti i vrlo zahtevne skijaše, aktivan nocni život i kazino, luksuzni wellnes centri, moderne prodavnice, restorani, a kroz sam grad prolazi i reka sa desetak metara dugim vodopadom, su samo neke od glavnih motiva koji Bad Gastein cine odlicnom destinacijom.  Udaljenost od Beograda je oko 715 km iz pravca Ljubljane: prevoj Karavanke – Beljak (Villach) – Mallnitz – Bad Gastein / Bad Hofgastein.

Ostali podaci

Individualni polasci / sopstveni prevoz / smene su subotom ili nedeljom, osim gde je drugačije navedeno. Minimum boravak od 7 noći / 8 dana, osim gde je drugačije navedeno, u pojedinim objektima su naznačene smene u januaru ili decembru koje zahvataju doček Nove Godine, na obaveznih 9, 8 ili 6 noći! Za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit!

U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela).

Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.

U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje! Kućni ljubimci samo na upit, doplata na licu mesta.

Po pravilu, ulazak u hotel/apartman/pansion je prvog dana boravka posle 14:00h na dan dolaska, a ne kasnije od 18:00h, dok se poslednjeg dana boravka hotel/apartman/pansion napušta najkasnije do 10:00h.

Popusti za decu, 3. i 4. odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, i spavaju na pomoćnim ležajevima u tipovima soba koji dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe. Pomoćni ležaj može biti: fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine nemaju ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.

Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice.  Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Viza je neophodna i za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu.

Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina), kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.

U većini hotela postoje kreveti za bebe (baby cot) i jednokrevetne sobe ali se rade isključivo na upit.

Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend - subota/nedelja).

Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju.

Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju  fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino partnera.

Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.

Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana uoči početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.

Organizator putovanja je Turistička agencija Travelland , sa licencom OTP - 204/2010

Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Hotel Barenhof

Lokacija: 300 m od ski liftova, u mirnom delu Bad Gastein-a, oko 800 m od centra. Hotel se sastoji od četiri zgrade.Hotelska ponuda: restoran, café, lift, zatvoren bazen, sauna, parno kupatilo, skijašnica, parkin...

Od 70 po osobi
DETALJNIJE

Mondi Holiday Bellevue

Lokacija: 100 m od centra Bad Gastein-a, 100 m od stanice ski busa, 500 m od ski liftova. Ima 208 soba, studija i apartmana podeljenih u pet zgrada međusobno povezanih hodnicima. Hotelska pon...

Od 102 po osobi
DETALJNIJE

Hotel Mozart

Lokacija: 600 m od gondole „Stubnerkogelbahn", stanica ski busa je ispred hotela. Ovaj hotel uređen u tradicionalnom stilu nalazi se na ulazu u centar Bad Gastein-a. Hotel ima 70 soba. Hotelska ponuda: restoran, bar...

Od 59 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys