ZIMOVANJE SLOVENIJA KRANJSKA GORA

cena Od 338 EUR /po osobi
CENA ARANŽMANA 338 EUR - detaljnije

Cene su izražene u EUR po OSOBI za 8 dana - 7 noćenja - POLUPANSION

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

POPUST ZA RANE UPLATE:
-15% ZA REZERVACIJE DO 15.12.2017! 

POSEBNA AKCIJA: U pratnji dve odrasle osobe prvo dete do 12 god. besplatno, drugo dete do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta

U cenu je uključen ulaz u vodeni svet hotela Špik, 30% popusta na ulaz u saune, organizovan prevoz hotel Špik - Kranjska Gora - hotel Špik, ulaz u Casino Korona.

POPUSTI:

Dete 6-12 god. ima 30% popusta na pomoćnom krevetu

U pratnji jedne odrasle osobe dete 3-12 god. ima 30% popusta.

Treća odrasla osoba ima 10% popusta na pomoćnom krevetu.

DOPLATE:

Obavezna doplata za novodišnju večeru 75€ za odrasle i 40€ za decu 4-14 god, plaća se u agencija uz aranžman.

Obavezna doplata za boravišnu taksu 1.90€ za odrasle i 0.95€ za decu 7-18 god. dnevno po osobi, plaća se u agenciji uz aranžman.

Doplata za jednokrevetnu sobu 50%.

Doplata za ručak 14€ za odrasle i 7€ za decu 6-12 god. dnevno po osobi.

Doplata za krevetac 6€ dnevno.

Doplata za kućne ljubimce u hotelu Špik 3* 6€ dnevno.

Doplata za kraći boravak na upit

 

 

Tip sobe

min.-max.

osoba

16.12.

23.12.

30.12.

06.01.

13.01.

20.01.

27.01.

03.02.

10.02.

17.02.

24.02.

03.03.

10.03.

23.12.

30.12.

06.01.

13.01.

20.01.

27.01.

03.02.

10.02.

17.02.

24.02.

03.03.

10.03.

17.03.

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

7 noći

Standard soba

2-4

338

397

411

385

394

394

394

394

394

394

394

362

338

 

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu. 

 

Način plaćanja:

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

 

Informacije o smeštaju

Kranjska Gora je jedna od najpoznatijih skijaških centara u ovom dijelu Europe. Godišnje događaje Svjetskog kupa u alpskom skijanju i rekordni skijaški skokovi na Planici, samo su neki od događanja koje mnogi povezuju uz spomenuti centar. Ovo nije ni blizu onoga što sve nudi Kranjska Gora i okolica posjetiteljima koji se nadasve rado vraćaju u ovaj zeleni biser na sunčanoj strani Alpa.

Skijanje u Kranjski Gori je posebno popularno za obitelji, jer ski staze nisu prezahtjevne ni za početnike, a ima i dobrih staza za najbolje skijaše.

Kranjska Gora pogodna je i za obitelji koji žele miran i opuštajući odmor, kao i za one koji su aktivniji u prirodi, jer Kranjska Gora je idealno mjesto za sve vrste aktivnosti. Zimi se spustite po vrhunsko pripremljenim stazama, uživajte u prostranim stazama za skijaško trčanje, planinarite ili isprobajte opuštajuće masaže u jednom od brojnih wellness centara.

U toplijim mjesecima vrijeme je za odlazak na Triglav, avanturistički spust biciklističkim stazama, manje zahtjevno adrenalinsko nordijsko hodanje ili jednostavno opuštanje u skrivenim kutovima okolice.

Za sve željne zabave nađe se ponešto u Kranjskoj Gori, a uz mnoga događanja tijekom cijele godine, dostupni su i mnogi barovi, restorani, casina, itd.., ponude koje će zadovoljiti svakog gosta željnog zabave.

Ostali podaci

Promena imena ili datuma rezervacije za rezervacije sa First minute popustom plaća se 20 € po sobi.

Način plaćanja: aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja, na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30 % od cene aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

Aranžmani su individualni, putnici sami biraju termin boravka.

Aranžmani su na upit, čeka se potvrda hotela do 48h ( ne računajući vikend, subota-nedelja).

U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava organizator putovanja zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju. Prilikom potpisivanja Ugovora o putovanju, smatra se da se putnik već upoznao sa Opštim uslovima putovanja. Organizator zadržava pravo izmene redosleda izvođenja programa zavisno od prilika na licu mesta.

VIZE: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA  u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.

Organizator putovanja je Turistička agencija Travelland , sa licencom OTP - 204/2010

Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Hotel Špik

Hotel Spik je smešten na samo 5 km od Kranjske Gore i nudi besplatan povratni prevoz autobusom od Gozd Martuljeka do Kranjske Gore. Hotel u ponudi ima zatvorene bazene, saune, velnes centar i veliki izbor aktivnosti za d...

Od 338 po osobi
DETALJNIJE

RAMADA RESORT ex LARIX

Hotel se nalazi 100 m od samog centra Kranjske Gore. Ski staza: Hotel se nalazi na samoj stazi. Hotelski sadržaj:Restoran, cafe, bar, konferencijski centar, unutrašnji bazen, whirlpool, sauna centar, solarijum, masaža,...

Od 370 po osobi
DETALJNIJE

HOTEL KOMPAS

Najveći hotel u samom centru Kranjske Gore. Ski staza: Udaljen je  100 m od staze. Hotelski sadržaj: 2 restorana, bar, noćni bar, sala za konferenciju, sala za sastanke, kongresni centar, igraonica za decu, stoni tenis,...

Od 354 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys