SRBIJA ZIMOVANJE 2018-2019 KOPAONIK MK Resort hotel Grand 4*

cena Od 71 EUR /po osobi
Cenovnik
Program putovanja

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje. Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA 71 EUR - detaljnije

Navedena cena od 71 e odnosi se na 1/3, 1/4, 1/5 Family sobe, za period 31.03. - 07.04.2018. Cena je data po osobi, po noći.   Kompletan Cenovnik za sezonu 2018-2019 nalazi se u PDF formi u prilogu.

 

Način plaćanja:

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko računa

Informacije o smeštaju

Kopaonik, poznat kao “Krov Srbije”, najveći je planinski masiv u Srbiji i broj jedan zimska turistička destinacija, posećen i leti. U svom najvišem delu Kopaonik je nalik na kuću ravnog krova te se taj deo naziva Ravni Kopaonik. Na prostoru Ravnog Kopaonka na nadmorskoj visini od oko 1780 m smestilo se samo središte njegovog turističkog centra. Na Ravnom Kopaoniku smešteno je i skijalište sa preko 55 km alpskih staza i 18 km nordijskih. Kopaonik ima skijaške staze pogodne i za početnike i za iskusne skijaše. Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh, na visini od 2017 m. Na Kopaoniku, zavisno od sezone, gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti, poput snoubordinga i paraglajdinga, za one koji vole adrenalin, planinarenje (tu su Pančićev vrh, za najhrabrije, kao i vrh Šiljak, Kozje stene, Markova stena, za one u nešto slabijoj kondiciji), pešacke ture (Kopaonik pruža brojne (ne)utabane staze, kojima se može koračati samostalno ili uz pomoć stručnih vodiča), a za one koji vole izazov, Kopaonik je obogaćen i rutama za planinski biciklizam. 3 hotela Wellness i spa Kongresni centar 62km ski staza Bike park 24 žičare Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i jedan od najpopularnijih u ovom delu Evrope. Poseduje neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.  

Ostali podaci

Uz ovaj program važe Ošti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Organizator putovanja je turistička agencija Tijuana Tickets d.o.o. Vespučijeva 24, Beograd, licenca OTP broj 08/2015. od 11.03.2018
Prema Zakonu o turizmu, organizator putovanja poseduje propisanu polisu osiguranja broj 70005401, Dunav osiguranje a.d.o.

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys