MILANO AVIO - NOVA GODINA 4 noći 485 € !!!

cena Od 485 EUR /po osobi
Program putovanja

Polazak: 29.decembar 2017.

1.dan (29.12.2017.) BEOGRAD-MILANO Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije u 16:00 časova. Poletanje za Milano u 18:15 časova (Let JU544). Sletanje na aerodrom u Milanu u 20:00 časova. Po dolasku transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. 

2.dan (30.12.2017.) MILANO Doručak. Panoramski obilazak grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

3.dan (31.12.2017.) MILANO–TORINO Doručak. Poludnevni izlet za Torino. Vožnja prema regiji Pijemonte i gradu Torinu. Smešten u dolini, oivičen Alpima i brojnim jezerima, Torino kao glavni grad regije Pijemonte ujedno je jedan od najvećih gradova Italije. Nekada glavni grad Vojvodstva Savoja, potom glavni grad ujedinjene Italije, posle drugog svetskog rata postaje simbol ekonomskog razvoja čija kruna je bio Fijat.Osim što je poznat kao industrijski grad, Torino je I veliki univerzitetski grad, grad tekstila, filma, dizajna I izdavaštva. Po dolasku panoramski obilazak znamenitosti grada; Porte Palatine; Mole Antoneliana-simbol Torina, visoka dominantna građevina, nekada sinagoga a danas muzej filma; Katedrala Sv.Jovana Krstitelja koja skriva misteriozno arheološko otkriće ,,Torinskipokrov” itd. Veliki pečat u Torinu ostavila je porodica Savoja a dve znamenite građevine iz tog perioda su Bazilika Superaga (nalazi se u blizini Torina) u čijem mauzoleju je sahranjeno oko 50 prinčeva i princeza I Dvorac Valentino koji se nalazi na listi UNESCO svetske kulturne baštine. Slobodno vreme. Povratak u Milano. Individualni doček Nove godine. Noćenje

4.dan (01.01.2018.) MILANO - LUGANO - JEZERO KOMO - MILANO Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Lugano, grad koga nazivaju „švajcarski Monte Karlo“. Razgledanje grada: crkva Sv. Lovre od anđela sa poznatom freskom „Hristove muke“, vila Viani, trg Briforma, gradska kuća i znamenite velike šahovske ploče, Via Nasa, Vila Favorita... Slobodno vreme na jezeru. Nastavak putovanja do jezera Komo, najdubljem u Evropi, oaze mira i tišine koji pruža očaravajući pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak slikovitog grada Komo, poznatog po šetalištu, mnogobrojnim kafićima, kao i slikovitoj srednjovekovnoj četvrti, oko trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera iz XIV veka... Slobodno vreme. (Cena izleta: od 80 € ). Povratak u Milano. Noćenje.

5.dan (02.01.2018.) MILANO - BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 12:00 h. Slobodno vreme do tansfera na aerodrom. Poletanje za Beograd u 20.45 (let JU 545) Dolazak u Beograd u 22.25 časova. 

 

CENA ARANŽMANA 485 EUR - detaljnije

MILANO Nova Godina

485 € Po osobi
4 noći / 29-12-2017
NOĆENJE SA DORUČKOM
STANDARDNA SOBA

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA 

U cenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Milano-Beograd, smeštaj u hotelu sa 4 * zvezdice u Milanu, u dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom, transferi, aerodrom Milano – hotel – aerodrom Milano, panoramski obilazak Milana, poludnevni izlet za Torino, usluge lokalnih vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse 94,67 evra( od toga evra 44.00 YQ ne podležu refundaciji i takse 0.22RS ,0.98RF ,16.72RS , 3.97LG ,1.23MJ , 0.91EX ,6.50HB,17.52IT , 2.62VT podležu refundaciji), plaćaju se u agenciji,  dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, boravišne takse u Italiji ( plaćaju se na recepciji hotela i kreću se od 1,40 do 4 evra dnevno po osobi, po danu), doček Nove godine, fakultativni izleti Lugano-Komo, međunarodno putno osiguranje.

 

Način plaćanja:

- 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka putovanja

- Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

- Preko račun

Informacije o smeštaju

STARHOTEL TOURIST 4*

Ovo je jedan od najboljih hotela u poslovnoj četvrti Bicocca District, na severoistoku Milana. Nedaleko od hotela nalazi se Park Milano Parco Nord, pozorište Arčibald i stadion San Siro. Preko puta hotela nalazi se stanica metroa Bignam i metro linija 5 koja vodi do centra grada za 20 minuta. 

Sadržaj: restoran Cuccagnina u kome se služe jela italijanske i međunarodne kuhinje, američki bar L Agora, fitnes centar, sale za sastanke, vešeraj, parking, Wi Fi u celom hotelu. 

Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, pisaći sto, TV, WI FI, telefon, kupatilo, fen za kosu, sef. Usluga: doručak je po principu samoposluživanja. 

http://www.starhotels.com/hotels/tourist/en/home.aspx

 

Ostali podaci

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

 

Uz ovaj program vaze Opšti Uslovi putovanja Organizatora.

Organizator putovanja je Turistička agencija Kontiki Travel , sa licencom OTP - 80/2014

Turistička agencija Tijuana Tickets nastupa u svojstvu posrednika sa licencom OTP - 08/2015

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys