Slovenija Rogaska Slatina HOTEL ATLANTIDA 5*

cena Od 110 EUR /po osobi
Informacije o smeštaju

Slovenija je puna prirodnih bogatstava, od lekovitih dejstava termalnih voda do povoljnih klimatskih uslova i neokrnjene prirodne okoline. Bez obzira na to kuda će Vas odneti put, svuda ćete uživati u blagotvornim dejstvima i gostoljubivošću slovenačkih prirodnih lečilišta. 

Rogaška Slatina je banjsko odmaralište i lečiliste visokog ranga, ne samo u Sloveniji, vec i u celom regionu. Rogaška Slatina je smeštena uz samu granicu sa Republikom Hrvatskom, 108 km od Ljubljane, 80 km od Zagreba, dok je najbliži veći gradu u Sloveniji, Celje, udaljeno svega tridesetak kilometara. Činjenica da ovo mesto već 400 godina privlači posetioce govori jasno o kvalitetu mineralnih voda koje tu izviru. U prošlosti su banju često posećivale ličnosti iz političko-vladajućih i kulturno-umetničkih krugova nekadašnje Austrijske carevine i Kraljevine Jugoslavije (Franc Ferdinand, kralj Petar, Franc List). Svetski poznata voda “Donat Mg“, koja izvire na dubini od 280 m do 600 m, jeste osnov nastanka i razvoja Rogaške Slatine. Zbog visokog sastojka magnezijuma i drugih minerala blagotvorno deluje na ljudski organizam. Svojim hotelima visoke kategorije, dobro opremljenim wellness centrom “Vis Vita”, otvorenim i zatvorenim kompleksom termalnih bazena “Rogaška Rivijera” i stručnim lekarskim timom, Rogaška Slatina pruža posetiocima ugodan odmor, kao i dobar medicinski tretman. Udaljenost od Beograda 481 km.

Ostali podaci

Organizator putovanja je Turisticka agencija Tijuana Tickets, Vespučijeva 24, Bežanijska kosa , Beograd.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Tijuana Tickets, sa licencom broj  OTP - 08/2015.

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL 5*

Verovatno ste već čuli za legendu o izgubljenom gradu Atlantidi, o kojoj je prvi govorio grčki filozof Platon. On je Atlantidu opisao kao grad neverovatnog bogatstva i prirodne lepote. Naucnici je do danas nisu prona&sc...

Od 110 po osobi
DETALJNIJE

Partneri

Kompanija Sika
Energoprojekt
Sss dovoljno je da vidis
Pertini Toys