Grand Seas Hostmark 4*

avion HURGADA (EGIPAT)

 

Popularan hotelski kompleks nalazi se 10km udaljen od centra Hurgade, 15km od medjunarodnog aerodroma. Izlazi na prostranu peščanu plažu dugačku oko 1 km na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.
Glavni restoran Marhaba sa čije se terase pruža prelepi pogled na Crveno more, a la carte La Terrace restoran, Giovanni’s a la carte restoran sa specijalitetima italijanske kuhinje, bar na plaži u kome se uz osvežavajuća pića služe snekovi, bar u lobiju, na bazenu, bar u diskoteci. Pored široke peščane plaže gosti mogu potražiti osveženje na velikom bazenu a za najmlađe goste tu je dečiji bazen i uz njega dečije igralište. Gosti se mogu rekreirati uz tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, boćanje, takodje mogu uz doplatu pohađati časove ronjenja, zabaviti se nekim od sportova na vodi. U okviru hotela je dobro opremljen Spa centar sa saunom, jacuzzi-jem, masažama, parnim kupatlom. Tu su i prodavnice, usluge dežurnog doktora, wi fi je dostupan preko celog dana i dodatno se plaća.

Hotel raspolaže sa 230 ukusno nameštenih prostranih soba. Sve su klimatizovane, poseduju besplatni sef, mini bar,SAT TV, telefonsku liniju, terasu ili balkon, prostrano kupatilo sa tuš kabinom I fenom za sušenje kose .

Usluga je na bazi all inclusive koncepta prema hotelskim pravilima.

 

http://grandseas-hostmark.com/

 

Kontakt

Vespučijeva 24, Bežanijska Kosa,

Novi Beograd 11070
Fiksni: (+381) 116282775
Mobilni: (+381) 644367146

E-mail: info@tijuanatickets.com

www.tijuanatickets.rs

 

imag  Instagram Logo

ticketsrs

Flying BLue

.

AFKL FB BB Leaflet A4 TijuanaTickets FRM page 001

generali putno osiguranje

© 2017 Tijuana Tickets - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.